Harga Semua Gajet
Cara Memohon

Syarat-syarat Memohon Ansuran Bayar Bulanan

1) Pemohon mesti berumur 18 tahun ke atas.

2) Gaji bersih RM1000 ke atas (bergantung pada jenis model dan harga).

3) Mempunyai nombor telefon pejabat, rumah (jika ada), dan telefon bimbit (jika ada).

4) Mempunyai nombor telefon individu yang berkaitan yang tidak menetap sekali untuk sebarang kecemasan.

5) Boleh membuat bayaran melalui potongan bank (auto debit) atau cek tertunda.

6) Tidak mempunyai rekod CCRIS.

7) Tidak mempunyai rekod CTOS.

8} Tidak ada tunggakan atau senarai hitam dengan PTPTN.

9) Bekerja dengan syarikat yang sama minimum 6-12 bulan (bergantung pada jenis barang dan jenis syarikat - swasta/kerajaan).

10) Mempunyai IC (MyKad).

11) Mempunyai dokumen sokongan  - slip gaji / resit gaji / baucer gaji dan penyata bank.
Jika bekerja sendiri mempunyai sijil pendaftaran SSM (sudah berdaftar lebih setahun) dan 6 bulan penyata bank syarikat/individu.

0 0 vote
Article Rating
guest
323 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nizam
1 year ago

Salam..jika ada sertai AKPK layakkah memohon walaupun gaji sekarang 3k?

Nizam
1 year ago

Salam.. jika ada sertai AKPK layak mohon tak tuan?

Sharlinazura binti Abdul halim

Hye saya berniaga sendiri.macam mana mahu apply

Everson anak selan
1 year ago

Baru 2 bulan kerja . Adakah saya layak untuk memohon dan boleh tak kalau tak payah pakai slip gji. Pakai ic je.

instalment
Admin
1 year ago

Salam & Hi,

Terima kasih kerana menghubungi kami. Maaf atas kelewatan membalas pertanyaan.

Syarat perlu 6 bulan bekerja minima di syarikat yang sama.

Kami akan email atau mesej Tuan/Cik untuk info lanjut. Anda juga boleh hubungi kami di nombor 0322027182 atau 60162120402. Laman web kami http://www.instalment.expert

Terima kasih kerana berminat.

Asrol Isham
2 years ago

En/pn..
Mcm mane boleh pertimbangkan permohonan saya?
IPHONE X DGN IWATCH SAHAJA SAYA NAK
Berapakah sebulan sekiranya tolak gaji??

instalment
Admin
2 years ago
Reply to  Asrol Isham

Hi,

Maaf atas kelewatan membalas pertanyaan. Kami akan email kan dan hubungi Tuan/Cik untuk info lanjut.

Terima kasih berminat.

WhatsApp chat