Harga Semua Gajet
Cara Memohon

Syarat-syarat Memohon Ansuran Bayar Bulanan

1) Pemohon mesti berumur 18 tahun ke atas.

2) Gaji bersih RM1000 ke atas (bergantung pada jenis model dan harga).

3) Mempunyai nombor telefon pejabat, rumah (jika ada), dan telefon bimbit (jika ada).

4) Mempunyai nombor telefon individu yang berkaitan yang tidak menetap sekali untuk sebarang kecemasan.

5) Boleh membuat bayaran melalui potongan bank (auto debit) atau cek tertunda.

6) Tidak mempunyai rekod CCRIS.

7) Tidak mempunyai rekod CTOS.

8} Tidak ada tunggakan atau senarai hitam dengan PTPTN.

9) Bekerja dengan syarikat yang sama minimum 6-12 bulan (bergantung pada jenis barang dan jenis syarikat - swasta/kerajaan).

10) Mempunyai IC (MyKad).

11) Mempunyai dokumen sokongan  - slip gaji / resit gaji / baucer gaji dan penyata bank.
Jika bekerja sendiri mempunyai sijil pendaftaran SSM (sudah berdaftar lebih setahun) dan 6 bulan penyata bank syarikat/individu.

0 0 vote
Article Rating
guest
323 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Shahidah madzidah
Shahidah madzidah
4 years ago

Hai..boleh emelkan borang permohonan kepada sy?
Nanti sy akan dtg kedai jika prmohonan diluluskan..terima kasih

Aqilah Wagiman
Aqilah Wagiman
4 years ago

Hi, nama saya Aqilah Wagiman daripada Kuala Lumpur. Saya berminat nak purchase iPhone 6s 16GB. It’s a bit difficult for me to come and submit all documents needed because my working hours tak menentu. Is it okay to book an appointment during weekend or boleh ke kalau saya email soft copy of the documents/post? Please email me requirement needed and if the stock is still available. Thank you very much!

nur ayunni
nur ayunni
5 years ago

saya kerja sambilan di hospital mempunyai slip gaji . kerja dah 2 tahun . boleh apply ke ?

nur ayunni
nur ayunni
5 years ago

kalau kerja sambilan boleh buat apply juga ke

AZRINA
AZRINA
5 years ago

bole tak sya isi permohonan tu melalui online je atau awk sent form kpd sya nty sya bgi dokumen yang di minta

din din
din din
4 years ago
Reply to  mira

sy nak jugak borang permohonan tu boleh email kan kpd sy isvesparados@gmail.com

WhatsApp chat