Syarat-syarat Memohon Skim Ansuran

 

1)Pemohon mesti berumur 18 tahun ke atas.
2)Gaji minima RM1000 ke atas.
3)Mempunyai no telefon pejabat, rumah (jika ada), dan telefon bimbit (jika ada).
4)Mempunyai nombor telefon individu yang berkaitan yang tidak menetap sekali untuk sebarang kecemasan.
5)Boleh membuat bayaran melalui potongan bank atau cek tertunda.
6)Tidak mempunyai rekod CCRIS
7)Tidak mempunyai rekod CTOS
8}Tidak ada tunggakan atau senarai hitam dengan PTPTN
9)Bekerja dengan syarikat yang sama minimum 6 bulan
10)Mempunyai IC (MyKad)

 

Leave a Reply

283 Comments on "Syarat-syarat Memohon Skim Ansuran"

avatar
asyraf
Guest

Klau sy kerja 5 bulan boleh memohon tak?

kit
Guest

salam, boleh email saya detail utk apply

AZMAWI BIN AZIZAN
Guest

Saya tak bekerja hanya student..tapi saya nak beli gajet ansuran ni kat court mammoth..macam mana boleh ke ?

Wan Muhammad Romzan
Guest

Hi ! , saya berminat nak bayar ansuran untuk satu gadget…. boleh tak ?. Saya tinggal di KL

aliff bin achmad
Guest

Boleh email kan syarat / borang permohonan

1 20 21 22 23 24 27