Harga Semua Gajet
Cara Memohon

Syarat-syarat Memohon Skim Ansuran

 

1)Pemohon mesti berumur 18 tahun ke atas.
2)Gaji bersih RM1000 ke atas.
3)Mempunyai no telefon pejabat, rumah (jika ada), dan telefon bimbit (jika ada).
4)Mempunyai nombor telefon individu yang berkaitan yang tidak menetap sekali untuk sebarang kecemasan.
5)Boleh membuat bayaran melalui potongan bank atau cek tertunda.
6)Tidak mempunyai rekod CCRIS
7)Tidak mempunyai rekod CTOS
8}Tidak ada tunggakan atau senarai hitam dengan PTPTN
9)Bekerja dengan syarikat yang sama minimum 6 bulan
10)Mempunyai IC (MyKad)

 

321
Leave a Reply

avatar
150 Comment threads
171 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
155 Comment authors
miraNizamSharlinazura binti Abdul haliminstalmentEverson anak selan Recent comment authors
Nizam
Guest

Salam..jika ada sertai AKPK layakkah memohon walaupun gaji sekarang 3k?

Nizam
Guest

Salam.. jika ada sertai AKPK layak mohon tak tuan?

Sharlinazura binti Abdul halim
Guest

Hye saya berniaga sendiri.macam mana mahu apply

Everson anak selan
Guest

Baru 2 bulan kerja . Adakah saya layak untuk memohon dan boleh tak kalau tak payah pakai slip gji. Pakai ic je.

instalment
Admin

Salam & Hi,

Terima kasih kerana menghubungi kami. Maaf atas kelewatan membalas pertanyaan.

Syarat perlu 6 bulan bekerja minima di syarikat yang sama.

Kami akan email atau mesej Tuan/Cik untuk info lanjut. Anda juga boleh hubungi kami di nombor 0322027182 atau 60162120402. Laman web kami http://www.instalment.expert

Terima kasih kerana berminat.

Asrol Isham
Guest

En/pn..
Mcm mane boleh pertimbangkan permohonan saya?
IPHONE X DGN IWATCH SAHAJA SAYA NAK
Berapakah sebulan sekiranya tolak gaji??

instalment
Admin

Hi,

Maaf atas kelewatan membalas pertanyaan. Kami akan email kan dan hubungi Tuan/Cik untuk info lanjut.

Terima kasih berminat.

1 28 29 30
WhatsApp chat