Siapa Kami

    

Kenali Kami
No. 37 GF, Jalan Medan Tuanku, 50300 Kuala Lumpur.
Tel : 03 2202 7182
Faks : 03 2691 0335
Whatsapp/SMS/Call : 016 2120 402 | 012 9295 250 | 011 1133 2272 | 012 6268 768

Leave a Reply

81 Comments on "Siapa Kami"

avatar
Zaki
Guest

Saya dah ade name dlm aeon credit
Iphone 6s plus 128gb tu paling rendah bulanan?

mira
Editor

Harga seperti dalam senarai harga bayaran bulanan kami. Encik boleh lihat di situ. Cara2 permohonan saya dah emailkan, sila cek email ya. Terima kasih.

Dila
Guest

Hai.. saya berminat untuk dapatkan Ipad untuk kegunaan kerja.. tapi sya tinggal di Melaka. Adakah available untuk saya??

mira
Editor

maaf cik Melaka kami xdapat nak proses, kami merchant di KL, Selangor dan Seremban. Cik perlu cari kedai di Melaka yang menyediakan skim aeon. Terima kasih.

Ira
Guest

Saya nak beli lenovo vibe shot secara ansuran.. macam mana caranya? Boleh whatsapp sy? 01133395579

mira
Editor

Assalam Cik,

Saya dah emailkan cara2 untuk memohon. Selepas saya terima borang permohonan dan dokumen diperlukan, saya akan hubungi cik.

Terima kasih

haja
Guest

sy org terengganu,,, mcm mane dpt?

mira
Editor

Skim ini untuk KL, Selangor dan Seremban sahaja. Maaf ya.

Hiesham
Guest

Boleh email kan sy bagaimana nak mohon…lepas 2 bagi kan sy keterangan yg lanjut mengenai produk cik…..

mira
Editor

Saya dah emailkan details dan borang permohonan. Sila cek email ya. Terima kasih.

wpDiscuz