Siapa Kami

 

Kenali Kami
No. 37 GF, Jalan Medan Tuanku, 50300 Kuala Lumpur.
Tel : 03 2202 7182
Faks : 03 2691 0335
Whatsapp/SMS/Call : 016 2120 402 | 012 9295 250 | 011 1133 2272 | 012 6268 768

 

100
Leave a Reply

avatar
49 Comment threads
51 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
53 Comment authors
Mazlani Sulaimanahmad zharfan fadzilHasmah MahmudIdaAnna Recent comment authors
Zaki
Guest
Zaki

Saya dah ade name dlm aeon credit
Iphone 6s plus 128gb tu paling rendah bulanan?

mira
Editor
mira

Harga seperti dalam senarai harga bayaran bulanan kami. Encik boleh lihat di situ. Cara2 permohonan saya dah emailkan, sila cek email ya. Terima kasih.

Dila
Guest
Dila

Hai.. saya berminat untuk dapatkan Ipad untuk kegunaan kerja.. tapi sya tinggal di Melaka. Adakah available untuk saya??

mira
Editor
mira

maaf cik Melaka kami xdapat nak proses, kami merchant di KL, Selangor dan Seremban. Cik perlu cari kedai di Melaka yang menyediakan skim aeon. Terima kasih.

Ira
Guest
Ira

Saya nak beli lenovo vibe shot secara ansuran.. macam mana caranya? Boleh whatsapp sy? 01133395579

mira
Editor
mira

Assalam Cik,

Saya dah emailkan cara2 untuk memohon. Selepas saya terima borang permohonan dan dokumen diperlukan, saya akan hubungi cik.

Terima kasih

haja
Guest
haja

sy org terengganu,,, mcm mane dpt?

mira
Editor
mira

Skim ini untuk KL, Selangor dan Seremban sahaja. Maaf ya.

Hiesham
Guest
Hiesham

Boleh email kan sy bagaimana nak mohon…lepas 2 bagi kan sy keterangan yg lanjut mengenai produk cik…..

mira
Editor
mira

Saya dah emailkan details dan borang permohonan. Sila cek email ya. Terima kasih.

1 3 4 5 6 7 10