Macam Mana Nak Memohon Instalment 2018?

Jelajahi Potensi Anda

Memang Ramai dah dapat iPhone X/8  dan macam2 gajet lagi latest dengan Skim Aeon, Jom Apply!

Tiga Langkah Mudah – 2018 – Idaman Anda Kini Mampu Dimiliki – Ukhwah Computer (NobleSignet) SEJAK 2007

(PROMOSI 2017/18 – Tiada deposit*, Tiada wang muka* jika lulus dapat barang) 

1. Isi Borang – Datang ke premis kami No. 37 GF, Jalan Medan Tuanku, 50300 Kuala Lumpur ATAU guna EMAIL untuk memohon. Kami emailkan borang.

2. Perlu bawa dokumen apabila datang ke premis kami. Dokumen yang wajib dibawa:

a. Salinan IC

b. Slip gaji terkini (sebulan)

c. Penyata bank terkini (sebulan)

3. Tunggu proses kelulusan permohonan anda. Jika lulus terus ambil barang*

Mudah! Mesra! Cepat!

TANPA DEPOSIT! TANPA WANG PENDAHULUAN! Jika Lulus terus dapat barang (kalau ada stok)!

KELULUSAN 1-7 HARI BEKERJA*

*waktu operasi kedai KL Isnin-Jumaat 0900-1730 . Sabtu/Ahad/Cuti umum atau bila-bila masa (sila hubungi kita buat temujanji) 0322027182

*waktu operasi kedai Shah Alam Selasa-Ahad 1200-2100. Isnin tutup. Jumaat dan Sabtu hingga jam 10pm. 0355100907

*semua negeri di semenanjung layak  memohon. Barang kami hantar. Penghantaran kami jamin.

*untuk lain-lain soalan sila klik disini

#semua barang elektronik boleh ansuran – telefon, komputer, kamera dslr, playstation 4, drone, go pro, tv, hi-fi, camcorder, cctv, video player, sound system, cycling computer, smart watch dll. beritahu kami model apa dan kami dapatkan.

ANDA SIBUK?? TIADA MASA KE KEDAI KAMI??

Jangan risau.. Kami akan datang kepada anda untuk mengisi borang permohonan.

Caj RM10 – RM50 sahaja,  TETAPI jika permohonan anda berjaya,kami akan pulangkan semula caj penghantaran.

atau GUNA EMAIL tak perlu datang kedai

Jadi apa tunggu lagi, MOHONLAH SEKARANG..

Jangan beli AP set, beli Original!

 

Post navigation

520
Leave a Reply

avatar
243 Comment threads
277 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
242 Comment authors
instalmentmohamad alifNUR AINAA BINTI AMANInamira Recent comment authors
abdul hafiz
Guest

mira email kan borang pada saya braderluv2686@gmail.com tq 🙂

mira
Editor
mira

ok done email. Please check.Thank you

Akim
Guest

Hai salam sejahtera sy nk bertanya jika saya seorg perniaga tiada slip gaji macam mana yaa? Terima kasih -Akim

mira
Editor
mira

Assalam Encik,
Jika encik bekerja sendiri, sertakan borang ssm, bank statement 6 bulan dan copy ic.
Terima kasih

zikri
Guest

Penyata gaji terkini (sebulan)
Penyata bank terkini (sebulan)

kalau xpernah ade pinjaman dengan AEON , still kena bagi penyata gaji dan bank statement untuk sebulan saje ke ? ataupun kena bagi 3 bulan punya . Sekiranya hanya minta sebulan semua tu boleh email kan kepada saya borang permohonan .

mira
Editor
mira

ya encik, sebulan saja untuk pemohon baru. Kami dah emailkan syarat2 permohonan dan borang. Encik boleh rujuk di email ya. Terima kasih

hazim
Guest

asalam,macam mana nak daftar yea,ade link ape2 yg perlu saya masuk ke.
saya tiada masa untuk kesana..

mira
Editor
mira

Wa’alaikumussalam,

Untuk apply, kami akan emailkan details dan borang permohonan. Encik perlu isi borang dan email pada kami semula bersama dokumen yang diminta. Sila rujuk di email ya. Terima kasih.

ami
Guest
ami

student tak boleh ke beli?

mira
Editor
mira

Maaf encik, student tidak boleh. Encik boleh gunakan nama pemohon lain yang menepati syarat2 memohon. Terima kasih

1 42 43 44 45 46 49