Macam Mana Nak Memohon Instalment 2017?

Jelajahi Potensi Anda

Memang Ramai dah dapat iPhone 7 latest dengan Skim Aeon, Jom Apply!

 

Tiga Langkah Mudah – 2017

(PROMOSI 2017 – AMBIL DULU BAYAR KEMUDIAN sehingga “dilanjutkan”) 

1. Datang ke premis kami No. 37 GF, Jalan Medan Tuanku, 50300 Kuala Lumpur.

2. Isi borang permohonan skim ansuran AEON di premis kami (atau guna email untuk isi borang)

3. Perlu bawa dokumen apabila datang ke premis kami. Dokumen yang wajib dibawa:

a. Salinan IC

b. Penyata gaji terkini (sebulan)

c. Penyata bank terkini (sebulan)

SEMUDAH ITU SAHAJA!!!

TANPA DEPOSIT! TANPA WANG PENDAHULUAN!

KELULUSAN 1-7 HARI BEKERJA*

*waktu operasi Isnin-Jumaat 0900-1730 . Sabtu/Ahad/Cuti umum atau bila-bila masa (sila hubungi kita buat temujanji)

*hanya untuk yang bekerja atau menetap di KL, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka dan Johor sahaja

*untuk lain-lain soalan sila klik disini

#semua barang elektronik boleh ansuran – telefon, komputer, kamera dslr, playstation 4, drone, go pro, tv, hi-fi, camcorder, cctv, video player, sound system, cycling computer, smart watch dll. beritahu kami model apa dan kami dapatkan.

ANDA SIBUK??? TIADA MASA KE PREMIS KAMI??

Jangan risau.. Kami akan datang kepada anda untuk mengisi borang permohonan.

Caj RM10 – RM30 sahaja,  TETAPI jika permohonan anda berjaya,

kami akan pulangkan semula caj penghantaran anda.

Jadi apa tunggu lagi, MOHONLAH SEKARANG..

 

Post navigation

Leave a Reply

457 Comments on "Macam Mana Nak Memohon Instalment 2017?"

avatar
amir
Guest

saya bekerje sendiri so saya xde slip gaji adakah saya boleh memohon

mira
Editor

ya boleh, bawa salinan ic depan belakang, penyata bank atau buku simpanan bank 3 bulan terkini, dan borang pendaftaran perniagaan atau borang BE terkini.

mohd imran arifin
Guest

bagaimana saya nak apply bayaran ansuran untuk smartphone samsung note 4

mira
Editor

Assalam En.Imran,

Tiga Langkah Mudah

1. Datang ke premis kami No. 37 GF, Jalan Medan Tuanku, 50300 Kuala Lumpur.

2. Isi borang permohonan skim ansuran AEON di premis kami

3. Perlu bawa dokumen apabila datang ke premis kami. Dokumen yang wajib dibawa:

a. Salinan IC

b. Penyata gaji terkini (sebulan)

c. Penyata bank terkini (sebulan)

SEMUDAH ITU SAHAJA!!!

TANPA DEPOSIT

KELULUSAN 7 HARI BEKERJA

Miki
Guest

Email the application to me . And I must going there to fill up?

mira
Editor

Hi, yes but you can fill up and email to me first.. If approved you need to come our shop.
If not, no need to come.

Thank you.

airpool
Guest

kalau ansuran untuk iphone 5/5s 32gb ada tak? berapa rm bulanan. boleh emailkan detail kat saya..

mira
Editor

ya boleh. Done.

Sam laa
Guest

Saya ada buat installment dengan senheng under aeon jugak,boleh sya apply lagi installment untuk notebook dengan aeon service ini?

mira
Editor

Boleh cuba untuk mohon ansuran kali kedua. Jika layak aeon akan luluskan. Boleh isi borang di kedai kami.

Nadia
Guest

bagaimana saya nak apply tanpa pergi ke permis atas alasan kekangan kenderaan ..saya hanya boleh mengunakan kenderaan awam sahaja. Saya beminat untuk membeli iiphone 6plus itu ..adakah sye oleh dapat sebelum raya? mohon pejelasan

mira
Editor

Assalam Cik Nadia,

Biasanye proses permohonan mengambil masa seminggu bekerja dan paling cepat 3 hari bekerja. Iphone 6 plus 64 ada ready stok yang lain perlu order dulu dan tak sempat sebelum raya.
TQ

yazidkun
Guest

klau ada kad credit boleh mohon terus x klau nk beli i phone6+ secara ansuran

mira
Editor

Assalam En.Yazid,

Kalau kad kredit kami menawarkan maybank 0% kadar faedah. Cuma kad kredit maybank sahaja yang boleh buat pembelian secara ansuran.

wpDiscuz